Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας στα λεωφορεία την ερχόμενη εβδομάδα
Σε νέες κινητοποιήσεις θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ την ερχόμενη εβδομάδα, με στάσεις εργασίας στις 16,17 και 18 Μαΐου.
Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι των λεωφορείων θα πραγματοποιήσουν στις 16 Μαΐου στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 16.00.
Στις 17 Μαΐου θα απέχουν από τα καθήκοντά τους από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας, ενώ οι κινητοποιήσει στις 18 Μαΐου θα γίνουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας.
«Η ελπίδα που μας πούλησαν μετατράπηκε σε συνεχόμενες συμφωνίες με τους εταίρους, μνημόνια βαφτισμένα με ασφυκτικά μέτρα και διαδοχικές επιθέσεις στους εργαζομένους, καθώς και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες», αναφέρει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ.
Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας θα καλύψει τα έξοδα της κηδείας του Δημήτρη Κόκοτα - Η ανακοίνωση
12:43
Νεπάλ: Οκτώ νεκροί από πλημμύρες - Φόβοι για περισσότερα θύματα
12:42
Χατζηβασιλείου για καλώδιο και Τουρκία: «Η Ελλάδα δεν αφήνει καμία πρόκληση αναπάντητη»
12:36
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 25χρονος για διακίνηση μεταναστών - Βρέθηκαν τρία άτομα στο πορτ μπαγκάζ ΙΧ
12:34