ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πύρρος Δήμας για την ΧΑ: Οι εγκληματίες ανήκουν στη φυλακή και όχι στα έδρανα της Βουλής

Ο Πύρρος Δήμας για την ΧΑ: Οι εγκληματίες ανήκουν στη φυλακή και όχι στα έδρανα της Βουλής
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Το επεισόδιο στη Βουλή ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και τον Νίκο Δένδια στη βουλή, σχολίασε ο Πύρρος Δήμας με ανάρτησή του στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ είχε ένα παρόμοιο επεισόδιο το 2014 με έναν άλλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, τον Νίκο Μίχο, όταν ο Ολυμπιονίκης έσπευσε να προστατεύσει συναδέλφους του στη Βουλή από βουλευτές της Χρυσής Αυγής που είχαν κινηθεί απειλητικά προς το μέρος τους.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Πύρρος Δήμας για το σημερινό περιστατικό στη βουλή με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο κάτοχος τεσσάρων Ολυμπιακών μεταλλίων, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ήθελαν να μας δείξουν, να μας θυμίσουν, πόσο «μάγκες» είναι παίζοντας ξύλο στη Βουλή. Τους ξέρουμε πλέον. Η φασιστική συμπεριφορά τους δε πρέπει να μας φοβίζει. Πρέπει να μας εξοργίζει. Καμία ανοχή σε όσους δε σέβονται τίποτα, σε όσους σηκώνουν τόσο εύκολα το χέρι, σε όσους μας πουλάνε πατρίδα χωρίς να έχουν καμία αίσθηση πόσο φθείρουν την έννοια με τη συμπεριφορά τους. Πριν δύο χρόνια ήταν ο Μίχος, σήμερα ο Κασιδιάρης, αύριο δεν πρέπει να είναι κανείς τους. Ήρθε η ώρα να τελειώσει αυτό το επικίνδυνο αστείο. Οι εγκληματίες ανήκουν στη φυλακή και όχι στα έδρανα της Βουλής.

ΥΓ: Ξέρω ότι πιθανώς αρκετοί να με βρίσουν ή να με ειρωνευτούν που δε ζω ή δουλεύω πια στη χώρα που αγαπώ. Το περιμένω. Όμως ας είναι αυτή η τελευταία τέτοια έκφραση του θυμού και του μίσους σας. Ας ξεπεράσουμε επιτέλους τις πρωτόγονες συμπεριφορές, και ας κάτσουμε να λύσουμε τα προβλήματα αυτής της χώρας ως σκεπτόμενοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το μέλλον των παιδιών τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ