Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας: Κατεδαφίστηκε ο πάνω όροφος του κτιρίου (pics)
Ξεκίνησε την Τετάρτη από τεχνικό συνεργείο του ΟΣΕ η διαδικασία κατεδάφισης του επάνω ορόφου του παλαιού κτιρίου, στο ισόγειο του οποίου έχει εγκλωβιστεί η πρόσθια μηχανή της μοιραίας αμαξοστοιχίας, που εκτροχιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Άδενδρο και στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.
Στην επιχείρηση κατεδάφισης συμμετείχαν δύο εκσκαφείς, ο πρώτος από την πλευρά των γραμμών, κοντράροντας στον δεύτερο που πραγματοποιούσε την κατεδάφιση από την εξωτερική πλευρά.
Παράλληλα, σύμφωνα με το emvolos.gr, δεύτερο συνεργείο του ΟΣΕ προέβη στην αφαίρεση των κατεστραμμένων σιδηροδρομικών γραμμών, στο σημείο του εκτροχιασμού της αμαξοστοιχίας.
Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η απόσυρση των βαγονιών, ξεκινώντας από το τελευταίο βαγόνι. Η πίσω μηχανή έχει ήδη αποτραβηχτεί από την Δευτέρα.






Επίδειξη δύναμης από τον Πούτιν στην Ινδία - Υπέγραψε σειρά από συμφωνίες με τον Μόντι
18:06
Χαρίτσης κατά Τσίπρα: «Ορισμός πολιτικής αποτυχίας η εκλογική συντριβή του το 2023»
17:57
ΕΟΠΥΥ: Η καταγγελία που οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων
17:53
ΣΤΑΣΥ: Τροποποιήσεις δρομολογίων το Σάββατο (6/12) στο Μετρό με εντολή της ΕΛ.ΑΣ
17:45