Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τη Δευτέρα 22 Μαΐου, από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, στην παράκαμψη Αγρινίου της Ιόνιας Οδού, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων.
Ειδικότερα, από τον ανισόπεδο κόμβο Χαλικίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Κουβαρά, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο.
Ως εκ τούτου, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον κόμβο Χαλικίου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα μπαίνουν και πάλι στην Ιόνια Οδό, μέσω του κόμβου Κουβαρά.
Αντίθετα, κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα διεξάγεται κανονικά από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
Explainer video: Τι είναι τα ghost farms - Η μεγάλη πρόκληση της απομάκρυνσής τους
13:06
Σέρρες: Χειροπέδες σε 35χρονο Βούλγαρο για έξι κιλά ηρωίνης - Εντοπίστηκε σε ειδική κρύπτη του ΙΧ (vid&pics)
13:04
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Κυριακή 8/2 στη Γραμμή 2 του Μετρό - Ποιοι σταθμοί κλείνουν
12:53
Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη από την Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου της Αγοράς
12:50