Σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση της Θεσσαλονίκης
Προβλήματα στην υδροδότηση της Θεσσαλονίκης προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί σε μετασχηματιστή στο αντλιοστάσιο Νέας Ιωνίας της ΕΥΑΘ, καθώς έθεσε εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο, το οποίο μεταφέρει στην πόλη επεξεργασμένο νερό από τον Αλιάκμονα.
Σε ανακοίνωση της, η ΕΥΑΘ μιλάει για «σοβαρά προβλήματα υδροδότησης», τα οποία θα εμφανιστούν αρχικά στο Ωραιόκαστρο, ενώ σταδιακά θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος.
Από την ΕΥΑΘ γίνεται προσπάθεια να εξασφαλιστούν ποσότητες νερού από άλλες πηγές για να καλύψουν όσο γίνεται την έλλειψη και απευθύνει έκκληση στους πολίτες να μην επικρατήσει πανικός και αρχίζουν να αποθηκεύουν νερό, διότι μια τέτοια συμπεριφορά θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα.
Δημόσιοι υπαλλήλοι: Τι κερδίζουν μετά τις φοροελαφρύνσεις
02:00
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59