Βγήκε από την εντατική η 8χρονη που τη δάγκωσε φίδι
Θέληση για ζωή έδειξε η 8χρονη που μεταφέρθηκε από την Ηλεία, μετά από δάγκωμα φιδιού, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.
Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, το κοριτσάκι γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς βγήκε από τη ΜΕΘ και νοσηλεύεται πλέον στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου, μετά τα σημάδια βελτίωσης που έδειξε η υγεία της.
Οι γονείς του νεαρού κοριτσιού, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους, στους γιατρούς της Εντατικής του νοσοκομείου της Πάτρας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή, όπως ανέφεραν έκαναν τα πάντα για να σωθεί το παιδί τους.
Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι, βρισκόταν με τα μεγαλύτερα αδέλφια του σε αγροτική περιοχή, μακριά από το χωριό. Τα παιδιά έπαιζαν ανέμελα, όταν το άτυχο κοριτσάκι, χωρίς να αντιληφθεί το φίδι, πιθανότατα οχιά, δέχθηκε παραπάνω από ένα τσίμπημα στο πόδι του.
SPONSORED
Ιράν: Η Τεχεράνη κατηγορεί τη ΔΟΑΕ για πολιτικοποίηση της εποπτείας του πυρηνικού της προγράμματος
13:29
Νεκρό ένα βρέφος από ισραηλινά πυρά στη Χεβρώνα - Τραυματίες οι γονείς του
13:25
Αχτσιόγλου για Τσίπρα: «Τυχόν συνέργειες μένουν να φανούν, τίποτα δεν είναι προεξοφλημένο»
13:13
Τέσσερις συλλήψεις μελών συμμορίας για διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη
13:12