Ταΐστρες και ποτίστρες για τα αδέσποτα ζώα δώρισε στον δήμο ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων
Ο Εμπορικός Σύλογος Χανίων προσέφερε στο Δήμο είκοσι ταΐστρες και ποτίστρες για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων.
Όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος, «σκοπός δεν είναι μόνο να τοποθετηθούν στα σημεία που υπάρχει πρόβλημα αλλά να αναλάβει ο δήμος, μέσω των υπηρεσιών του, τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων (φαγητό και νερό). Παράλληλα, είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσει άμεσα το πρόγραμμα στείρωσης των αδέσποτων, ώστε να περιοριστεί η ανεξέλεγκτη και ραγδαία αύξησή τους».
Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «η προστασία και η φροντίδα ειδικά των αδέσποτων ζώων πρέπει να είναι κύριο μέλημα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πιστεύουμε, όμως, ότι είναι δείγμα ανθρωπιάς για οποιοδήποτε πολίτη που μπορεί να βοηθήσει».
Παράλληλα, ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων συγχαίρει καταστηματάρχες της πόλης, οι οποίοι με δική τους πρωτοβουλία έχουν τοποθετήσει στα μαγαζιά τους ταΐστρες, ποτίστρες και φροντίζουν τα αδέσποτα ζώα, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ο Πηνειός στα αναχώματα Βαλομανδρίου και Ρογκίων (pics)
23:38
Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ο αρχιτέκτονας Φρανκ Γκέρι - Σχεδίασε το Μουσείο Γκούγκενχαϊμ στο Μπιλμπάο
23:29
Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89: Οι «πράσινοι» πλήρωσαν με ήττα το κακό τους β' ημίχρονο
23:21
Κύπρος: Δυσαρέσκεια για την απεσταλμένη του γγ του ΟΗΕ που αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά»
23:05