Στον Ευαγγελισμό ο Λουκάς Παπαδήμος μετά τη δολοφονική έκρηξη στο αυτοκίνητό του (pics+vid)
Έκρηξη σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Μάρνη, σε όχημα στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.
Το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εξερράγη φάκελος παγιδευμένος με εκρηκτικά. Από την έκρηξη τραυματίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός και δύο υπάλληλοι της Τράπεζας της Ελλάδος που τον συνόδευαν.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο πρώην πρωθυπουργός έχει εισαχθεί και χειρουργείται στην κοιλιακή χώρα ενώ έχει τραυματιστεί και στα πόδια.
Αυτή τη στιγμή ο Λουκάς Παπαδήμος υποβάλλεται σε εξετάσεις καθώς οι γιατροί θέλουν να δουν αν έχουν υποστεί ζημιά ζωτικά όργανα. Επιπλέον, εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει εισπνευστικα εγκαύματα.
Οι δύο συνοδοί του πρώην πρωθυπουργού φέρουν θλαστικά τραύματα.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο:




Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, από το αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού λίγη ώρα μετά την έκρηξη, φάνηκε λευκός καπνός.
SPONSORED
Θεσσαλονίκη: 45χρονη μητέρα άφησε μόνο στο σπίτι το 4χρονο παιδί της για δύο ώρες και συνελήφθη
09:20
Η Αθήνα χαράζει «γραμμή» άμυνας απέναντι στo τουρκικό νομοσχέδιο για τη «Γαλάζια Πατρίδα»
09:17
Μαρινάκης για Γενοκτονία των Ποντίων: Ένα από τα πιο τραγικά κεφάλαια της ιστορίας του Ελληνισμού
09:10
Οι Thievery Corporation και οι The Wailers φέρνουν reggae vibes στο Release Athens 2026
09:09