Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη
Την Τετάρτη 31/5 στις 3 το μεσημέρι θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών. Η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, από τις 7:00 έως τις 13:30.
Η ταφή του θα γίνει μία μέρα αργότερα, την Πέμπτη το απόγευμα, στα Χανιά, δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο, Μαρίκα, η οποία απεβίωσε το 2012.
Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, με ημερομηνία 29 Μαΐου 2017, η κηδεία του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα τελεσθεί με δημόσια δαπάνη.
Σύμφωνα με την ίδια απόφαση:
- Κατά την κηδεία του θα αποδοθούν οι τιμές που προσήκουν σε εν ενεργεία Πρωθυπουργό.
- Θα τηρηθεί τετραήμερο δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του.
- Θα αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες των Δημοσίων Καταστημάτων της Χώρας, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των Τραπεζών από σήμερα έως και την ημέρα της κηδείας του.
SPONSORED
Το κυνήγι της αυτοδυναμίας οι… αυτο-αδυναμίες και ο Τσίπρας ως πρώτος των δεύτερων
22:58
Έκρηξη κοντά στο στρατηγικής σημασίας νησί Χαργκ - «Χτύπημα» του Ιράν σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν
22:45
Πώς η δολοφονία του Τσάρλι Κερκ κάνει... πολύτεκνο τον Τζέι Ντι Βανς
22:33
Ιταλία: Παράταση έως τις 3 Ιουλίου στη μείωση των φόρων στα καύσιμα
22:21