Σεισμός Μυτιλήνη: Υποχώρησε η στάθμη της θάλασσας λόγω της δόνησης (vid)
Ο σεισμός των 6.1 ρίχτερ που «χτύπησε» την Μυτιλήνη σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή νότια του Πλωμαρίου, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει η στάθμη της θάλασσας.
Όπως αναφέρει το plomarinews.gr, από την δόνηση δημιουργήθηκαν υπόγεια ρεύματα και η στάθμη της θάλασσας έπεσε, ενώ στην συνέχεια ανέβηκε και πάλι, παραπάνω από το κανονικό όμως.
Βίντεο που δημοσιεύτηκε από την ίδια πηγή αποτυπώνει τις ζημιές που έχει υποστεί το λιμάνι Πλωμαρίου.
Κατά την διάρκεια του περιστατικού έσπασαν τα σχοινιά τουριστικού πλοίου, που όμως συγκρατήθηκε από ιδιότητες, ενώ και ψάρια πηδούσαν έξω από το νερό.
Νωρίτερα είχαν δοθεί στην δημοσιότητα ακόμη δύο συγκλονιστικά βίντεο από τον σεισμό που έπληξε το νησί.
ΕΛΛΑΔΑ
Κατέρρευσε παλιό σπίτι σε πολυσύχναστο σημείο της Χαλκίδας - Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς (vids)
23:16
ΣΠΟΡ
Ολυμπιακός - ΑΕΚ 0-1: «Διπλό» τίτλου για την «Ένωση» - Ακυρώθηκε γκολ των Πειραιωτών στο 98'
23:04
ΚΟΣΜΟΣ
Σε τουλάχιστον επτά συνεντεύξεις σήμερα ο Τραμπ συνέχισε τις απειλές κατά του Ιράν
22:52
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο - Μεταφορά μέσω θαλάσσης
22:40
ΚΟΣΜΟΣ