Πανελλήνιες 2017: Μαθήματα ειδικοτήτων για τους υποψηφίων των ΕΠΑΛ την Πέμπτη
Με την εξέτασή τους σε μαθήματα ειδικοτήτων, συνεχίζονται την Πέμπτη οι Πανελλήνιες εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ.
Ειδικότερα, οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ εξετάζονται σήμερα στα μαθήματα Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων, Ιστορία των Τεχνών-έργα και δημιουργοί, Υγιεινή, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, και δίνουν μάχη για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
Τη σκυτάλη θα πάρουν την Παρασκευή οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων, που θα εξεταστούν στη Βιολογία.
Από τη «μάχη» των Πανελληνίων απέχουν οι μαθητές της Μυτιλήνης, καθώς λόγω των καταστροφών από τον πρόσφατο σεισμό το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε την αναβολή, μέχρι νεοτέρας των εξετάσεων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, στα εξεταστικά κέντρα του νησιού.
Ωστόσο, οι εξετάσεις στα υπόλοιπα εξεταστικά κέντρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, δηλ, της Λήμνου, του Αγίου Ευστρατίου, της Χίου, των Οινουσσών και των Ψαρών, θα συνεχιστούν κανονικά.
Μερτς σε Τραμπ: «Αν θέλατε τη βοήθειά μας, να μας ρωτούσατε εκ των προτέρων»
17:59
Ισχυρή χαλαζόπτωση σάρωσε την Κορινθία - Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα (vids)
17:52
Ισραηλινοί στρατιώτες συνέλαβαν δημοσιογράφους του CNNi που κάλυπταν επίθεση εποίκων στην Δυτ. Όχθη
17:46
Ιράκ: Διέταξαν έρευνα μετά την επίθεση με drone στην κατοικία του προέδρου του ιρακινού Κουρδιστάν
17:39