Πανελλήνιες 2017: Στη «μάχη» ξανά οι μαθητές Χίου και Μυτιλήνης
Στη «μάχη» των πανελλαδικών εξετάσεων, επιστρέφουν και πάλι από την Τετάρτη οι μαθητές των λυκείων της Χίου και της Μυτιλήνης, έπειτα από την ολιγοήμερη διακοπή που «επέβαλε» ο πρόσφατος καταστροφικός σεισμός.
Έτσι στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, οι 350 μαθητές των ΕΠΑΛ δύο νησιών, καλούνται να εξεταστούν σε συνθήκες καύσωνα, ενώ τη σκυτάλη θα πάρουν στις 8 το πρωί του Σαββάτου οι μαθητές των Γενικών Λυκείων.
Οι μαθητές των ΕΠΑΛ που πρέπει να βρίσκονται στα εξεταστικά κέντρα στις 4.30 σήμερα το απόγευμα, θα διαγωνισθούν σε κλιματιζόμενους χώρους εργαστηρίων ή άλλων αιθουσών των εξεταστικών κέντρων.
Το Σάββατο τη σκυτάλη παίρνουν οι μαθητές των Γενικών Λυκείων με το υπουργείο Παιδείας να κάνει δεκτή την μετάθεση της εξέτασης στις 8 το πρωί από τις 4 το απόγευμα που είχε αρχικά προγραμματισθεί.
Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε δίπλα σε σπίτια στην Πελασγία Φθιώτιδας
18:15
Ναυπακτία: Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα - Εικόνες από την επιχείρηση ανάσυρσής του
18:04
«Ηταν το καλύτερο παιδί»: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μαζωνάκη - Κόσμος συρρέει στην εκκλησία
17:52
Ο Τραμπ ζήτησε από τον Ζελένσκι να σταματήσει να χτυπά το ρωσικό ντίζελ - Τι είπε για το Ιράν
17:40