Μεταβιβάστηκαν από το ΤΑΙΠΕΔ δύο ακίνητα στο Χαλάνδρι
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταβίβασης από το ΤΑΙΠΕΔ στον δήμο Χαλανδρίου του ακινήτου «ΧΕΥ 9» έκτασης 6.458τμ, στην έξοδο 13 της Αττικής Οδού, όπως επίσης και η μακροχρόνια μίσθωση για 50 έτη του ακινήτου «ΧΕΥ 8» έκτασης 4.196τμ, στην έξοδο 12 της Αττικής Οδού.
Ο δήμος Χαλανδρίου είχε πλειοδοτήσει και για τα δυο ακίνητα στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού (e-Auction), προσφέροντας το ποσό των 640.000 ευρώ για το πρώτο ακίνητο, ενώ το μίσθωμα για το δεύτερο ακίνητο ανέρχεται στις 28.530,34 ευρώ/έτος.
Στο πρώτο ακίνητο θα κατασκευαστούν εγκαταστάσεις διαχείρισης, ανακύκλωσης και μεταφόρτωσης απορριμμάτων, καθώς και κτίρια για τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου, και στο δεύτερο ακίνητο θα υλοποιηθούν χρήσεις πρασίνου και αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως προβλέπεται σε σχετικές υπουργικές αποφάσεις.
Tμολόγια ρεύματος ΔΕΗ: Σταθερά τον Φεβρουάριο - Μείωση στα κυμαινόμενα
04:00
Χειμερινές εκπτώσεις: Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου η διάρκεια τους - Τι να προσέξουν οι καταναλωτές
03:00
: Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 ευρώ για να μετακομίσουν με το Πρόγραμμα Μετεγκατάσταση
02:00
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Μαρτίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00