Αγωνία για την εξαφάνιση της 17χρονης Ελένης από τη Χαλκίδα
Συναγερμός έχει σημάνει σε όλη τη Χαλκίδα για τον εντοπισμό της 17χρονης Ελένης, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν στις 12 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Ελένη Κ. έχει ύψος 1,60 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φοράει σκουλαρίκι στη μύτη. Φορούσε γκρι κολάν, μαύρη μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια. Φοράει σκουλαρίκι στη μύτη.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού», προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων μετά το πέρας κάποιων ημερών καθώς κρίθηκε σήμερα σκόπιμο από τις Αρμόδιες Αρχές και την οικογένεια της ανήλικης.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».
Εσωτερική υπόθεση η απονομή χάριτος στον Νετανιάχου απαντά στον Τραμπ ο πρόεδρος του Ισραήλ
07:38
Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα σήμερα λόγω αγώνα δρόμου
07:28
Ένταση, επεισόδια και 19 συλλήψεις στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο – Χιλιάδες στους δρόμους 17 χρόνια μετά (pics&vid)
07:19
Τροχαίο στο Φάληρο: Αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς μετά από σύγκρουση
07:09