ΕΛΛΑΔΑ

Ποια μέθοδο χρησιμοποίησαν οι απαγωγείς για την ένδειξη ζωής του Λεμπιδάκη

Ποια μέθοδο χρησιμοποίησαν οι απαγωγείς για την ένδειξη ζωής του Λεμπιδάκη

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι ζωντανός και η οικογένειά του έχει την απόδειξη ζωής από τους απαγωγείς του επιχειρηματία.

Πριν από τέσσερις ημέρες οι δράστες της απαγωγής ζήτησαν από την οικογένεια του απαχθέντος, να στείλουν ένα μήνυμα με μια ερώτηση στην οποία την απάντηση θα τη γνώριζε μόνο ο Μιχάλης Λεμπιδάκης. Έτσι και έγινε.

Το γραπτό μήνυμα με το ερώτημα στάλθηκε. Η απάντηση που ήρθε έδωσε ελπίδες και ανακούφιση στην οικογένεια καθώς πράγματι ήταν κάτι που μόνο ο Μιχάλης Λεμπιδάκης γνώριζε και απάντησε.

Μια ολόκληρη οικογένεια που βρίσκεται στα όρια της ψυχολογικής κατάρρευσης αφού είχε δυο μήνες να πάρει σημάδι ζωής του δικού της ανθρώπου, ένιωσε ξανά την ελπίδα.

Η τελευταία φορά που είχαν στείλει βίντεο με τον επιχειρηματία ήταν η περίοδος των Γαλλικών εκλογών και μάλιστα οι απαγωγείς είχαν χρησιμοποιήσει αυτό το στοιχείο της επικαιρότητας για να αποδείξουν ότι ο Λεμπιδάκης είναι καλά στην υγεία του.

Ευχή όλων πάντως παραμένει να καταλάβουν οι απαγωγείς ότι οι συγγενείς του επιχειρηματία δεν έχουν σε καμία περίπτωση το ιλιγγιώδες ποσό που ζητούν και να τους πιστέψουν επιτέλους.

92 ημέρες έχουν στα χέρια τους οι απαγωγείς των επιχειρηματία της Κρήτης ενώ πριν από περίπου 20 μέρες η οικογένειά του αναγκάστηκε να δώσει στην δημοσιότητα μια επιστολή με την οποία στην ουσία " ζητούσε" από τους απαγωγείς να εμφανιστούν καθώς είχαν σταματήσει κάθε αποστολή μηνυμάτων με αποτέλεσμα αυτή η σιωπή να έχει φτάσει στο αποκορύφωμα την αγωνία των συγγενών του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Πάντως όλοι συμφωνούν ότι η υπόθεση βρίσκεται στο πιο κομβικό σημείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ