Αποκλειστικό βίντεο από την επίθεση κουκουλοφόρων στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου
Το CNN Greece εξασφάλισε αποκλειστικό βίντεο από την επίθεση αγνώστων κουκουλοφόρων το βράδυ της Παρασκευής, στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου.
Ειδικότερα, νεαροί κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ μπροστά στην είσοδο του τμήματος καθώς και στα σταθμευμένα υπηρεσιακά οχήματα και τις μηχανές, προκαλώντας σοβαρές ζημιές.
Αν δεν ήταν άμεση η επέμβαση των αστυνομικών στην κατάσβεση της φωτιάς πολύ πιθανόν να υπήρχαν και θύματα.
Δεν αποκλείεται μάλιστα τα άτομα να είχαν οργανώσει την καταδρομική επίθεση μέσα από την Πολυτεχνειούπολη.
Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση καθώς και κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, ωστόσο δεν έγιναν προσαγωγές και συλλήψεις καθώς -ως φαίνεται- οι νεαροί δράστες βρήκαν καταφύγιο στην Πολυτεχνειούπολη.
ΚΟΣΜΟΣ
Στον έλεγχο των deepfake που δημιουργούνται με Τεχνητή Νοημοσύνη στοχεύει η Ισπανία
19:00
ΚΟΣΜΟΣ
Η Βρετανία καταδικάζει την ηγεσία του Ιράν για «βάναυση δολοφονία διαδηλωτών»
18:49
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη στα Βριλήσσια 49χρονος καταζητούμενος για παιδική πορνογραφία
18:40
ΕΛΛΑΔΑ
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες - «Τις επόμενες μέρες η απάντηση στα αιτήματα»
18:39
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ