ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιόχωρα: Ταμπουρωμένος στο σπίτι ο πατέρας - Πυροβολεί αδιακρίτως

Παλαιόχωρα: Ταμπουρωμένος στο σπίτι ο πατέρας - Πυροβολεί αδιακρίτως
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

Ταμπουρωμένος μέσα στο σπίτι του παραμένει ο 85χρονος που λίγο νωρίτερα πυροβόλησε τον γιό του και κανείς δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση είναι το θύμα, καθώς ο δράστης πυροβολεί αδιακρίτως εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων αλλά και οποιουδήποτε επιχειρήσει να πλησιάσει το σπίτι.

Ήδη στο σημείο υπάρχει μια ειδική ομάδα διαπραγματευτών, ενώ στην Παλαιόχωρα της Κρήτης κατευθύνεται και μονάδα των ειδικών δυνάμεων της ελληνικής αστυνομίας.

Επιχειρησιακά η κατάσταση κρίνεται ως πολύ δύσκολη, λόγω του ότι είναι νύχτα και λόγω του ότι ο δράστης είναι σε έξαλλη κατάσταση και πυροβολεί αδιακρίτως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 85χρονος ηλικιωμένος είχε δύο μέρες να δώσει σημεία ζωής και ο γιός του, 55 ετών, πήγε σήμερα στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει.

Ο πατέρας του δεν άνοιγε την πόρτα και τότε ο γιός αναγκάστηκε να μπει στο σπίτι από ένα παράθυρο.

Οι Αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο αρχικά ο ηλικιωμένος να πίστεψε ότι πρόκειται για κλέφτη, παρόλα ταύτα όμως η κατάσταση ακόμη παραμένει συγκεχυμένη, τόσο για το τι πραγματικά συνέβη, αλλά και για την κατάσταση υγείας του 55χρονου που δέχθηκε τις σφαίρες από το όπλο του πατέρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ