Νέοι πυροβολισμοί στο Μενίδι - Τι ερευνά η αστυνομία (pics)
Ένα νέο περιστατικό πυροβολισμών στις Αχαρνές έρευνα από χθες το βράδυ η αστυνομία καθώς οι κάτοικοι της οδού Βαρδουσίων στον αριθμό 23 άκουσαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ έναν θόρυβο.
Μόλις κατέβηκαν από την πολυκατοικία για να δουν τι συμβαίνει διαπίστωσαν ότι το πάνω μέρος από το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου, είχε δεχτεί μία σφαίρα ενώ στο οδόστρωμα εντόπισαν ένα ακόμη βλήμα.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η άμεση δράση και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο άρχισαν να παίρνουν καταθέσεις και να προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις για το περιστατικό.
Το βλήμα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση ενώ έγινε και έρευνα στα διπλανά σπίτια μήπως υπήρχε κάποιο άτομο που να πυροβολούσε άσκοπα, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.
Οι αρχές πάντως δεν μπορούν να δώσουν ακόμα σαφή απάντηση αν πρόκειται για κάτι προσωπικό ή εάν υπάρχει κάτι άλλο που κρύβετε πίσω από την υπόθεση των πυροβολισμών.


(Το σημείο όπου κατέληξε η σφαίρα)
Εντός του Οκτωβρίου η προκαταβολή 50% για το «Ανακαινίζω» – Έρχεται το «Σπίτι μου 3»
05:00
Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις στο Δημόσιο το 2027 - Αναλυτικά οι τομείς
04:00
Ποια τα «κλειδιά» των 120 δόσεων με ελάχιστη 30 ευρώ: Ποιοι κερδίζουν, ποιες οφειλές εντάσσονται
03:00
Οφειλέτες και servicers: Ποιες οι νέες παρεμβάσεις για μεγαλύτερη προστασία και διαφάνεια
02:00