Συναγερμός από «ύποπτο» δέμα κοντά στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη
Ένα «ύποπτο» δέμα, κοντά στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία.
Πρόκειτο για ένα κουτί με χαρτί περιτυλίγματος, το οποίο βρέθηκε στις 16.35, στην συμβολή της πλατείας Έλενας Βενιζέλου με την οδό Κυριακού, στους Αμπελόκηπους.

Η περιοχή αποκλείστηκε για αρκετή ώρα από από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανιμών, (ΤΕΕΜ), προκειμένου να ερευνήσει το δέμα και αν χρειαστεί να πραγματοποιήσει ελεγχόμενη έκρηξη.

Σημειώνεται ότι στο σημείο έφτασε για προληπτικούς λόγους ένα όχημα της Πυροσβεστικής και ένα ασθενοφόρο.
Έπειτα από τις απαραίτητες έρευνες και ελέγχους οι άνδρες της αστυνομίας διαπίστωσαν ότι δεν ήταν κάτι ανησυχητικό, παρά κάποια... αθώα αντικείμενα.
Τελικά οι άνδρες του ΤΕΕΜ, δεν χρειάστηκε να προχωρήσουν σε ελεγχόμενη έκρηξη όπως αρχικά υπολόγιζαν.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ
ΗΠΑ και Ιράν ξανά στο τραπέζι για το Ορμούζ την Τρίτη (30/6) - Συμφώνησαν σε τερματισμό επιθέσεων
23:44
Βενεζουέλα: «Σβήνουν» οι ελπίδες για τους αγνοούμενους - Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός των νεκρών
23:30
Στη Μύκονο για διακοπές η Beth Hart πριν τη συναυλία στον Λυκαβηττό
23:20
Επτά συλλήψεις τις τελευταίες ώρες για την εκδήλωση πυρκαγιών
23:11