Νέα λαχτάρα για τους επιβάτες του πλοίου «Διονύσιος Σολωμός» - Προσέκρουσε στο λιμάνι
Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός από την πρόσκρουση του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Διονύσιος Σολωμός» στο λιμάνι της Σερίφου, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης.
Το πλοίο, στο οποίο επιβαίνουν 491 επιβάτες, χτύπησε με την πρύμνη, με αποτέλεσμα να υποστεί ένα μικρό βαθούλωμα, που σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση δεν δημιουργεί πρόβλημα στη συνέχεια του δρομολογίου του.
Το πλοίο αποβίβασε κανονικά τους επιβάτες και οχήματα στη Σέριφο και όταν επιθεωρηθεί από το κλιμάκιο επιθεώρησης αναμένεται να αναχωρήσει κανονικά για τον προορισμό του.
Το «Διονύσιος Σολωμός» που είχε αποπλεύσει το μεσημέρι από τον Πειραιά για Κύθνο Σέριφο, Σίφνο και Μήλο, ξεκίνησε μόλις χθες τα δρομολόγιά του, μετά τον εφοδιασμό του με τα απαραίτητα πιστοποιητικό ασφαλείας.
Ισχυρή χαλαζόπτωση στη Λέρο ανήμερα Χριστουγέννων (pics)
19:10
«Ζητείται προσωπικό»: Κραυγή αγωνίας από τις επιχειρήσεις - Οι κλάδοι με τις μεγαλύτερες ελλείψεις
18:57
Το μήνυμα της φον ντερ Λάιεν για τα Χριστούγεννα: «Σας στέλνουμε την αγάπη μας»
18:49
Έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο: «Επαγγελματικό χτύπημα» βλέπει η Αντιτρομοκρατική - Αναλαμβάνει το ελληνικό FBI (vids)
18:32