Σεισμός Κως: Στην Κρήτη τέσσερις σοβαρά τραυματίες
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί η επιχείρηση αερομεταφοράς, στην Κρήτη, τεσσάρων ατόμων που τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια της ισχυρής σεισμικής δόνησης που έπληξε την Κω.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με αεροσκάφος C 130 από το σεισμόπληκτο νησί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», απ΄ όπου τους παρέλαβαν μονάδες του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά τους σε νοσοκομεία του Ηρακλείου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, από τους τραυματίες, ένας μεταφέρθηκε διασωληνωμένος, δύο φέρουν κατάγματα και ένας τραύμα στο κεφάλι.
Από νωρίς το πρωί είναι επί ποδός το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού τόσο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, που εφημερεύει, όσο και του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.
Όπως δήλωσε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Τάσος Τασσόπουλος, το νοσοκομείο είναι σε απόλυτη ετοιμότητα για την παροχή ιατρικής φροντίδας στους τραυματίες.
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19