Μάνα και κόρη γλίτωσαν από το χτύπημα στη συναυλία της Γκράντε και τα 6,6 Ρίχτερ στην Κω
Η 45χρονη μητέρα και η 14χρονη κόρη της είναι τυχερές μέσα στην ατυχία τους. Μάνα και κόρη βγήκαν ζωντανές από το τρομοκρατικό χτύπημα στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε τον Μάιο. Για να τα ξεχάσουν όλα και να χαλαρώσουν πήγαν στην Κω κι έπεσαν στα 6,6 Ρίχτερ.
Η Julie McKay και η Nieve βρίσκονταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους, όταν χτύπησε ο εγκέλαδος.
Η μεγαλύτερη κόρη της Julie, Natalie -μαζί τους κι εκείνη στην Κω- δήλωσε: "Η μητέρα μου και η αδερφή μου ήταν παρούσες στην επίθεση στο Μάντσεστερ. Ήταν κοντά στην κύρια είσοδο όταν εξερράγη η βόμβα κι έτρεξαν μακριά. Το ταξίδι στην Κω υποτίθεται ότι θα ήταν χαλαρωτικές διακοπές γι' αυτές".
Και συνέχισε: "Μόλις είχαμε ξαπλώσει. Ο σεισμός με έριξε από το κρεβάτι. Σηκώθηκα ουρλιάζοντας. Το ίδιο έκαναν η μητέρα μου και η αδερφή μου. Έτρεξα στο διάδρομο. Ένας μεγάλος πολυέλαιος είχε πέσει κάτω. Περίπου 300 άτομα είχαν βγει έξω και υπήρχαν συντρίμμια παντού".
SPONSORED
Τα διλήμματα Μητσοτάκη, η τρίτη θητεία», οι κόκκινες γραμμές και οι δελφίνοι
07:05
Καιρός: Βροχές στην ηπειρωτική Ελλάδα, αφρικανική σκόνη σε Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Κρήτη
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (16 Μαΐου)
06:30
Προγράμματα Αγροτικής Εστίας: Ποια η προθεσμία των αιτήσεων - Οι ημερομηνίες «κλειδιά»
06:00