Επικυρώθηκε η μεταβίβαση του ΔΟΛ στον Βαγγέλη Μαρινάκη
Κύριος του ΔΟΛ καθίσταται με απόφαση του Πρωτοδικείου ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης ως υπερθεματιστής που πλειοδότησε κατά τη διαδικασία μεταβίβασης της επιχείρησης.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με την απόφαση της η πρόεδρος πρωτοδικών Έλενα Πεδιαδίτη επικυρώνει την μεταβίβαση του Οργανισμού στον κ. Μαρινάκη και κάνει δεκτή την παρέμβαση εργαζομένων του συγκροτήματος που είχαν ζητήσει την αναγνώριση της διαδικασίας εκπλειστηρίασης.
Παράλληλα η πρόεδρος απορρίπτει την παρέμβαση που είχε ασκήσει η εταιρεία DIMERA, συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, η οποία είχε αντιταχθεί στην ολοκλήρωση της μεταβίβασης αμφισβητώντας την διαδικασία.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά την διάρκεια της συζήτησης της αίτησης επικύρωσης στο τμήμα Εκούσιας Διαδικασίας του Πρωτοδικείου, στις αρχές Ιουλίου, είχαν ασκήσει παρεμβάσεις και οι συνδικαλιστικές ενώσεις ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ και ΕΤΙΤΑ, ζητώντας όπως και οι εργαζόμενοι του Οργανισμού την αναγνώριση της διαδικασίας και τη μεταβίβαση του ΔΟΛ στον κ. Μαρινάκη, τονίζοντας πως αν δεν αναγνωριστεί ως υπερθεματιστής η εταιρεία θα οδηγηθεί σε πτώχευση.
«Παρέμβαση στο Ορμούζ θα σήμαινε ένα βήμα προς την εμπλοκή στον πόλεμο» λέει η Μελόνι
23:59
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ 17Η ΜΕΡΑ: Στο κόκκινο η κόντρα ΗΠΑ - ΕΕ για τα Στενά του Ορμούζ - Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Ιράν και Ισραήλ
23:54
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήσεις και συλλήψεις για τη φραστική επίθεση εναντίον δημοσιογράφων στην Τούμπα
23:49
Εκρήξεις στη Βαγδάτη: Πυρκαγιά στην οροφή ξενοδοχείου, χωρίς αναφορές για θύματα (vid)
23:40