Νέο τμήμα της Ιόνιας Οδού στην κυκλοφορία
Στην κυκλοφορία αναμένεται να δοθεί το νέο τμήμα της Ιόνιας Οδού την Τετάρτη από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη. Πρόκειται για το τμήμα του αυτοκινητόδρομου από τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας έως την παράκαμψη Άρτας.
Το έργο 27χλμ είναι ιδιαίτερης σημασίας καθώς παρακάμπτονται οι στροφές του Μενιδίου και η διάρκεια της διαδρομής μειώνεται περίπου στο μισό. Το σύνολο του τμήματος είναι διπλής κατεύθυνσης, με δύο λωρίδες κυκλοφορίας και μια Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης.
Η εκδήλωση για την παράδοση του συγκεκριμένου τμήματος της Ιόνιας Οδού, θα γίνει στο 124ο χλμ στο ρεύμα προς Αντίρριο στις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης.
Το τελευταίο τμήμα της Ιόνιας Οδού από Πέρδικα Ιωαννίνων έως Ανισόπεδο Κόμβο Εγνατίας, μήκους 14 χλμ., θα παραδοθεί στην κυκλοφορία στις 3 Αυγούστου.
Δασμοί 3 ευρώ σε παραγγελίες έως 150 ευρώ από 1/7 στα μικροδέματα - Τι αλλάζει στις online αγορές
03:00
Posokanei: Πόσα προϊόντα των σούπερ μάρκετ περιλαμβάνει η εφαρμογή
02:00
Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νέο κιτ πρώτων βοηθειών αυτοκινήτου
01:00
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί: Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους
00:30