Θεσσαλονίκη: Στις 2 Αυγούστου αποδίδεται στην κυκλοφορία η οδός Ωραιοκάστρου
Στις 2 Αυγούστου αποδίδεται στην κυκλοφορία η οδός Ωραιοκάστρου στην είσοδο της Νικόπολης και συγκεκριμένα στο τμήμα που συνδέει τη Νικόπολη με τη Σταυρούπολη στη Θεσσαλονίκη.
Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του δήμου Παύλου Μελά, μετά και τις δεσμεύσεις της Εγνατίας Οδού, που δόθηκαν στη συνάντηση στελεχών της με τον δήμαρχο, Δημήτρη Δεμουρτζίδη, για τη δημιουργία της νέας γέφυρας στον κόμβο οδού Λαγκαδά και περιφερειακής, στο ύψος της οδού Ωραιοκάστρου.
Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής της γέφυρας του δεξιού κλάδου της αρτηρίας, άνωθεν των οδών Λαγκαδά και Ωραιοκάστρου, ενώ την Τετάρτη ολοκληρώνονται οι εργασίες για τη μετατόπιση της σηματοδότησης του κόμβου Μακρυγιάννη, με παράλληλη διαπλάτυνση των κλάδων του κόμβου, προκειμένου να κατασκευαστεί ο αγωγός αποχέτευσης ομβρίων.
Σχέδιο του Πενταγώνου των ΗΠΑ για μαζική παραγωγή drone που χρησιμοποιήθηκε στο Ιράν
23:09
Τα Ιρανικά ΜΜΕ επιβεβαίωσαν τον θάνατο του Αλί Λαριτζανί
22:57
Το Ιράκ καταδικάζει την «απαίσια» επίθεση κατά της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη
22:47
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: MME του Ιράν επιβεβαίωσαν τον θάνατο του Λαριτζανί - IDF: «Θα εξουδετερώσουμε και τον Χαμενεΐ»
22:40