Θεσσαλονίκη: Δύο άντρες μαχαιρώθηκαν και κατέληξαν στο νοσοκομείο
Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης.
Τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής προανάκρισης «δείχνουν» ότι οι δύο άντρες συνεπλάκησαν μεταξύ τους σε σπίτι γύρω στις 14:30 το μεσημέρι, για άγνωστη έως τώρα αιτία.
Αρχικά έγινε γνωστό ότι ένας άντρας περίπου 40 ετών τραυματίστηκε, όταν δέχτηκε χτύπημα με μαχαίρι και διακομίστηκε τραυματισμένο σε νοσοκομείο της πόλης.
Ωστόσο στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο και ο δεύτερος άντρας που ενεπλάκη στο επεισόδιο, ο οποίος όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, φέρει επίσης τραύματα πιθανότατα από μαχαίρι.
Οι δύο άντρες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ δεν υπάρχει ακόμα εικόνα για την κατάσταση της υγείας τους. Η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό και ερευνά την υπόθεση.
Εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη κατά τη διάρκεια εργασιών στη Χαλκιδική - Στο σημείο ιατροδικαστής
20:13
Τα επόμενα βήματα μετά τον εντοπισμό της 16χρονης Λόρας – Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της
20:06
ΗΠΑ: Η Χίλαρι Κλίντον δηλώνει ότι «δεν θυμάται» αν συναντήθηκε ποτέ με τον Τζέφρι Έπσταϊν
20:04
Χαρακόπουλος: Να υπάρξει πλειοψηφία 200 βουλευτών για εκλογική περιφέρεια αποδήμων
19:52