Αποκατάσταση του σιδηροδρομικού τμήματος Λειανοκλάδι-Παλαιοφάρσαλος
Την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα Λειανοκλάδι-Παλαιοφάρσαλος του δρομολογίου Αθήνας-Θεσσαλονίκης θα έχουμε γύρω στις 12 το μεσημέρι σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ, Κωνσταντίνου Πετράκη.
Η κυκλοφορία των τρένων έχει διακοπεί από χθες, μετά τον εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας στην περιοχή Καλλιπεύκη Δομοκού και οι μετακινήσεις των επιβατών στο εν λόγω τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής γίνονται (από χθες τα ξημερώματα) με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία.
Ο εκτροχιασμός των δύο βαγονιών της εμπορικής αμαξοστοιχίας με τα 19 βαγόνια έγινε γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Η γραμμή στο σημείο (ορεινός κλάδος) είναι μονή. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ενημερώσει το επιβατικό κοινό αμέσως μόλις ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών.
Τηλεφώνημα Μητσοτάκη στον Ερντογάν για τα γενέθλιά του
18:35
Πόλεμος στην Ουκρανία: Σε εξέλιξη ένας ακόμη γύρος διαπραγματεύσεων στη Γενεύη
18:27
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στην Αθήνα λόγω των συγκεντρώσεων για τα Τέμπη
18:17
Ινδία: Viral βίντεο που δείχνει ελέφαντα να εκσφενδονίζει άνδρα σε θρησκευτικό φεστιβάλ (vid)
18:08