Ελεύθερος ο 30χρονος που σκότωσε την έγκυο αρραβωνιαστικιά του στην Εύβοια
Ελεύθερος αφέθηκε ο 30χρονος από την Χαλκίδα Ευβοίας ο οποίος, το μεσημέρι της Κυριακής παρέσυρε με το αυτοκίνητο και σκότωσε την 31χρονη έγκυο αρραβωνιαστικιά του.
Η Εισαγγελία, έπειτα από αξιολόγηση των στοιχείων και του πορίσματος που εξέδωσε η Ασφάλειας Χαλκίδας, άφησε ελεύθερο τον 30χρονο, του οποίου νωρίτερα είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια της 31χρονης αρραβωνιαστικιάς του που κυοφορούσε μάλιστα το παιδί τους.
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε όταν η άτυχη κοπέλα ζήτησε από τον σύντροφό της να μετακινήσει το αυτοκίνητο από την πυλωτή τους με σκοπό εκείνη να απλώσει τα ρούχα. Ο 30χρονος ο οποίος δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης ούτε γνώριζε να οδηγεί πάτησε γκάζι σε έναν ελιγμό και έπεσε πάνω της.
Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, όπως και του εμβρύου που κυοφορούσε.
Επίδαυρος 2026: Το πρόγραμμα του καλοκαιριού στο σημαντικότερο θέατρο του κόσμου
11:20
ΑΑΔΕ: Διαθέσιμο από 1η Ιουλίου το ψηφιακό Αποδεικτικό Είσπραξης – Πώς χορηγείται και τι αφορά
11:16
Απολογείται ο 65χρονος για την υπόθεση αποπλάνησης 12χρονου στη Φθιώτιδα
11:08
Λήγει αύριο η προθεσμία απογραφής των ασανσέρ - Τι πρέπει να ξέρετε μέσα από 10 ερωταπαντήσεις
11:08