Τηλεφώνημα για βόμβα στο λιμάνι της Σαντορίνης-Ταλαιπωρία για τους επιβάτες
Ταλαιπωρία για τους επιβάτες πλοίων που έχουν καταπλεύσει στο λιμάνι της Σαντορίνης, μετά από τηλεφώνημα αγνώστου στις 12 το μεσημέρι στην Άμεση Δράση στην Αθήνα, ότι έχει τοποθετηθεί σε πλοίο με προορισμό τον Πειραιά εκρηκτικός μηχανισμός.
Ήδη κλιμάκιο από στελέχη του λιμενικού σώματος με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο πραγματοποίησε έλεγχο στο πλοίο «Νήσος Σάμος» το οποίο ενώ ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 12:30 με προορισμό τον Πειραιά, αναχώρησε τελικά στις 13:30.
Αυτή τη στιγμή το κλιμάκιο του λιμενικού πραγματοποιεί έλεγχο στο ταχύπλοοο καταμαράν «Champion jet» που ενώ ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 12:25 εξακολουθεί και παραμένει για έλεγχο στο λιμάνι της Σαντορίνης.
Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου όλοι οι επιβάτες παραμένουν στο λιμάνι
Φονική έκρηξη στο εργοστάσιο ΒΙΟΛΑΝΤΑ: Εξετάζονται δείγματα από το έδαφος - Καταθέτουν μάρτυρες
11:32
Αλ. Εξάρχου: Η αναβάθμιση του Κάθετου Διαδρόμου εγγύηση για την ενεργειακή ασφάλεια
11:29
Συνάντηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον με την πρώτη γυναίκα Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι (pic)
11:16
Χίος: «Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα θαλάσσια σύνορά μας» - Τρίτη ημέρα ερευνών στο σημείο της τραγωδίας
11:11