Δύο πύρινα μέτωπα στη Ζάκυνθο (pics)
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται δύο πυρκαγιές στη Ζάκυνθο, η μία στο χωριό Καταστάρι και η άλλη στη θέση Καπελέτη στις Βολίμες.
Αυτή τη στιγμή όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις του νησιού βρίσκονται στα δύο μέτωπα, ενώ το έργο βοηθούν από αέρος πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου PZL δύο καναντέρ και ένα ελικόπτερο, ενώ στη μάχη της κατάσβεσης έχουν μπει και υδροφόρες της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό πρακτορείο.


Η πρώτη πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 14:30 στους πρόποδες του όρους Βραχίωνας, στο Καταστάρι. Στο σημείο βρίσκονται κεραίες κινητής τηλεφωνίας οι οποίες σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχουν γίνει παρανάλωμα του πυρός.

Η δεύτερη, εκδηλώθηκε μισή ώρα αργότερα, στο χωριό των Βολιμών και έρχεται να προστεθεί στον μεγάλο αριθμό πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει φέτος το καλοκαίρι στην περιοχή.


Σύμφωνα με το πρακτορείο, αργότερα αναμένεται να καταφθάσουν στο νησί ενισχύσεις από τις άλλες περιοχές.
(Φωτογραφίες: imerazante.gr)
Κλέφτες εισέβαλαν με αγροτικό σε κοσμηματοπωλείο στο Αίγιο: Διέφυγαν με άλλο όχημα
09:41
Πλημμύρες «σαρώνουν» το Μαρόκο: Πάνω από 140.000 εκκένωσαν τα σπίτια τους - Έφευγαν με ελικόπτερα (vid)
09:38
Baldur’s Gate 3: Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια όλων των εποχών γίνεται σειρά στο HBO
09:35
Bad Bunny: Έχω χάσει τον ύπνο μου ενόψει του Super Bowl
09:26