Αυτό είναι το πολυτελές σκάφος με τους δύο τόνους ινδικής κάνναβης (pics)
Περίπου δύο τόνους ινδικής κάνναβης σκόπευαν να προωθήσουν σε νησιά του Αιγαίου, ένας Ιταλός και ένας Αλβανός, οι οποίοι συνελήφθησαν στα Κύθηρα από στελέχη του λιμενικού σώματος.
Τα ναρκωτικά βρέθηκαν κρυμμένα σε πολυτελές σκάφος το οποίο είχε αποπλεύσει από την Ιταλία, είχε στη συνέχεια πάει στις αλβανικές ακτές όπου φόρτωσε το πανάκριβο φορτίο, και στην συνέχεια είχε οδηγηθεί από τους δύο άνδρες κατά μήκος της δυτικής Ελλάδας με προορισμό το Αιγαίο.



Ωστόσο, στη θαλάσσια περιοχή νότια των Κυθήρων, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησε σκάφος του λιμενικού, εντοπίστηκαν οι σχεδόν δύο τόνοι χασίς, αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο.



Η λιμενική αρχή Νεάπολης Βοιών, πραγματοποιεί την προανάκριση της υπόθεσης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να εντοπιστούν οι συνεργοί των δύο συλληφθέντων, αλλά και οι παραλήπτες της μεγάλης ποσότητας ινδικής κάνναβης.
(Φωτογραφίες: Υπουργείο Ναυτιλίας)
Πρόγραμμα «Σήμα Διαφορετικότητας»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων
03:00
«Σπίτι μου ΙΙ»: Αντίστροφη μέτρηση για τα δάνεια του προγράμματος - Τι να προσέξετε
02:00
Chios Pass - Kythira Pass 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις - Σε δύο φάσεις το πρόγραμμα
01:00
Μέχρι τις 15 Μαίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Youth Pass - Αναλυτικά η διαδικασία
00:30