Δώδεκα χρόνια από την τραγική συντριβή του Helios (pics&vid)
Τελέστηκαν το πρωί τα μνημόσυνα των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας της «Ήλιος», 12 χρόνια μετά το χειρότερο αεροπορικό δυστύχημα στην ιστορία της κυπριακής αεροπλοΐας.
Αύριο Δευτέρα, όπως κάθε χρόνο, συγγενείς των θυμάτων θα μεταβούν στον τόπο της τραγωδίας, στο Γραμματικό Αττικής, όπου θα τελεστεί τρισάγιο.
Το μοιραίο Μπόινγκ της ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας "Ήλιος" κατέπεσε και συνετρίβη στις 14 Αυγούστου 2005, παρασύροντας στο θάνατο και τους 121 επιβαίνοντες (115 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα).
Πριν λίγο καιρό, η σελίδα "Passengers Your Attention Please" ανέβασε ένα βίντεο διάρκειας 13 λεπτών, με πλάνα από το Discovery Channel και τίτλο "The Ghost Plane", το οποίο εξετάζει την περίεργη συντριβή του Helios 737-31S.
Το βίντεο μετρά περισσότερα 6,5 εκατομμύρια views, 88 χιλιάδες κοινοποιήσεις και πέραν των 4 χιλιάδων σχολίων.
Έφτασε στη βάση της Σούδας το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Gerald Ford
15:46
Χαλκίδα: Χειροπέδες σε ανήλικο μοτοσικλετιστή - Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και παρέσυρε 15χρονο
15:41
Η Νέα Υόρκη αντιμέτωπη με την ισχυρότερη χιονοθύελλα της 10ετίας: Ακυρώσεις πτήσεων, κλειστά σχολεία, απαγόρευση κυκλοφορίας
15:30
Η Αυστραλία στηρίζει τον αποκλεισμό του Άντριου από τη σειρά διαδοχής στον θρόνο: Η επιστολή στον Στάρμερ
15:19