Νύχτα περιπέτειας για δύο ψαράδες στα Κύθηρα
Το βράδυ του Σαββάτου η Λιμενική Αρχή Κυθήρων ενημερώθηκε από 33χρονο υποβρύχιο αλιέα ότι ένας 29χρονος που ήταν μαζί του αγνοείται.
Ο 33χρονος με τη συνοδεία 29χρονου άντρα είχαν μεταβεί για υποβρύχια αλιεία στην παραλία «ΛΥΚΟΔΗΜΟΥ» των Κυθήρων.
Άμεσα στο σημείο μετέβη το περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το ιδιωτικό φουσκωτό σκάφος “ΛΕΝΑ” Λ.Α.Π. 352 με στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, ο οποίος εντόπισε και περισυνέλλεξε τον 29χρονο, καλά στην υγεία του, από παρακείμενη βραχώδη ακτή.
Ο 33χρονος στην προσπάθειά του να συνδράμει στις έρευνες, εγκλωβίστηκε σε απόκρημνη ακτή πλησίον παραλίας “ΛΥΚΟΔΗΜΟΥ”, όπου δεν ήταν δυνατή η προσέγγιση σκάφους και από όπου απεγκλωβίστηκε μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η υγεία του είναι σε καλή κατάσταση.
Ολλανδία: Πέθανε ο συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ - Έργα του μεταφράστηκαν σε 30 γλώσσες
08:26
Συναγερμός στο Μετρό Συντάγματος: Άτομο έπεσε στις γραμμές - Εκτός λειτουργίας η Γραμμή 2
08:19
Παπαστράτος: Πρόσθετη επένδυση 200 εκατ. ευρώ στον Ασπρόπυργο για να φτάσει τα 600 εκατ. εξαγωγές
08:17
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και κέντρο λόγω και βροχής - Καθυστερήσεις 20 λεπτών σε Αττική Οδό
08:14