Κεφαλλονιά: Ελεύθερος ο 68χρονος που είχε προσαχθεί για τις πυρκαγιές
Ελεύθερος αφέθη ο 68χρονος που είχε προσαχθεί από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος της Κεφαλλονιάς, καθώς θεωρήθηκε ύποπτος για τις πυρκαγιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο στο νησί.
Σημειώνεται πως το βράδυ της Κυριακής ξέσπασα τρία πύρινα μέτωπα στο νησί της Κεφαλλονιάς, με τους πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες.
Ένα από τα μέτωπα τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι φωτιές στον Καραβάδο, τα Δοριζάτα και τα Σβορωνάτα, με τους ανέμους να δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Η μια από τις πυρκαγιές φαίνεται να προκλήθηκε, σύμφωνα με το inkefalonia.gr, από έκρηξη μετασχηματιστή της ΔΕΗ, με πολλές περιοχές να έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.


Δείτε βίντεο από το σημείο:
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 20 Απριλίου Αθανασίου και Χατζηβασιλείου στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
13:13
ΕΛΛΑΔΑ
Χίος: Ενώπιον του εισαγγελέα οι τρεις από τους επτά συλληφθέντες που κατασκεύαζαν ρουκέτες (vid)
13:09
CULTURE
Juilliard String Quartet: Το θρυλικό κουαρτέτο εγχόρδων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
13:03
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μηταράκης: «Κινήθηκα απολύτως στο πλαίσιο του Συντάγματος – Ζητώ άμεσα την άρση της ασυλίας μου» (vid)
13:02
ΠΟΛΙΤΙΚΗ