Χανιά: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τους δύο φοιτητές
Ένας 20χρoνος Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία στα Χανιά, ήταν ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε δύο νεαρούς φοιτητές.
Το τραγικό συμβάν έγινε νωρίς το πρωί στην περιοχή Κουνουπιδιανά, κοντά στις εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Θύματα του τροχαίου είναι μια 20χρονη φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, με καταγωγή από την Αθήνα και ένας 19χρονος, που επίσης κατάγεται από την Αθήνα.
Οι δύο νέοι περπατούσαν όταν ξαφνικά παρασύρθηκαν από το ΙΧ αυτοκίνητο και βρήκαν ακαριαίο θάνατο.
Με αφορμή το τραγικό συμβάν, η Διοίκηση του Πολυτεχνείου Κρήτης σε ανακοίνωση της εκφράζει τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των δύο νέων, ενώ παράλληλα επαναφέρει πρόταση για την άμεση υλοποίηση μελέτης που προβλέπει την κατασκευή κυκλικού κόμβου στον δρόμο που περνά μπροστά από το Πολυτεχνείο, με στόχο τη μείωση της ταχύτητας των διερχόμενων οχημάτων.
Πώς εδώ και 10 χρόνια Γκάρνερ και Άφλεκ κερδίζουν τη μάχη με τα... κουτσομπολιά για το διαζύγιό τους
22:01
Πάτρα: Στην Ασφάλεια παρουσιάστηκε και έκτος κατηγορούμενος για την υπόθεση του θανάτου 31χρονου
21:51
Βερολίνο: Πιέσεις στον δήμαρχο να παραιτηθεί γιατί έπαιζε... τένις εν μέσω μπλακ άουτ
21:42
ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Ποιοι έκαναν limit up «μετοχών» και ποιοι είχαν... απώλειες από τη συμφωνία ΕΕ - Mercosur
21:33