Ρόδος: Ανθρωποκυνηγητό για τον 30χρονο που επιχείρησε να βιάσει κορίτσια σε ορφανοτροφείο
Συναγερμός έχει ξεσπάσει στις αστυνομικές αρχές της Ρόδου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 30χρονου που επιχείρησε να βιάσει κορίτσια στο ορφανοτροφείο του νησιού.
Ο 30χρονος, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, εισήλθε στις εγκαταστάσεις του Ορφανοτροφείου Θηλέων παραβιάζοντας την πόρτα της κουζίνας και ακολούθως μετέβη στον όροφο στα δωμάτια των 20 τροφίμων, όπου επιχείρησε προβεί σε άσεμνες πράξεις ενώπιον τους.
Άνδρες της ΔΙΑΣ και της ΟΚΠΕ, με φωτογραφίες του στα χέρια, από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης αλλά και αυτές από κινητά τροφίμων, προσπαθούν να τον εντοπίσουν.
Πρόκειται για ένα νεαρό άτομο, ηλικίας 30 ετών περίπου ο οποίος δεν φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές του νησιού για αδικήματα του είδους.

(Πηγή:dimokratiki.gr)
Σημειώνεται ότι η διοίκηση του ορφανοτροφείου έχει υποβάλλει μήνυση.
ΗΠΑ και Ιράν ξανά σε τεντωμένο σχοινί - Από τη διπλωματία, στα σχέδια για νέους βομβαρδισμούς
23:55
Γλυφάδα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Βγήκαν μόνοι τους σώοι οι δύο επιβαίνοντες
23:45
Μητσοτάκης στο Reuters: Το τουρκολυβικό μνημόνιο εξαφανίζει τα ελληνικά νησιά από το χάρτη
23:30
Τραγωδία στην Ισπανία: «Έχασε» το τρένο και γλίτωσε - Πλέον αναζητεί τον αγνοούμενο ξάδελφό του
23:17