ΕΛΛΑΔΑ

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση της υγείας της Ελληνίδας που τραυματίστηκε στη Βαρκελώνη (pics)

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση της υγείας της Ελληνίδας που τραυματίστηκε στη Βαρκελώνη (pics)
REUTERS/Albert Gea

Μη αναστρέψιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της Ελληνίδας που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη.

Τα τραύματα που φέρει είναι πολύ σοβαρά και υποβλήθηκε σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση, διάρκειας οκτώ ωρών.

Η οικογένειά της, συντετριμμένη, αναμένει με αγωνία κάποιο θαύμα όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, η κατάστασή της κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Η οικογένεια Ελλήνων βρέθηκε στον μεγάλο πεζόδρομο Las Ramplas, στο κέντρο της Καταλανικής πρωτεύουσας, το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης, όταν ένα λευκό φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πεζούς, παρασύροντας στο πέρασμά του δεκάδες ανθρώπους.

Η γυναίκα είναι γερμανικής υπηκοότητας, παντρεμένη με Έλληνα. Τα δύο παιδιά, τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά κατά την επίθεση των τζιχαντιστών, έχουν διπλή υπηκοότητα, ελληνική και γερμανική.

Μιλώντας στο CNN Greece ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του ελληνικού προξενείου στη Βαρκελώνη είχε τονίσει ότι ο πατέρας της οικογένειας επικοινώνησε ο ίδιος με το προξενείο και ενημέρωσε ότι στη τρομοκρατική επίθεση στον πεζόδρομο Las Ramplas τραυματίστηκε η σύζυγός του και τα δύο τους παιδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ