ΕΛΛΑΔΑ

Βάσεις 2017: Τετραπλή χαρά σε οικογένεια από την Ηλεία

Βάσεις 2017: Τετραπλή χαρά σε οικογένεια από την Ηλεία
ΗΛΕΙΑ LIVE

Μεγάλη χαρά για την οικογένεια στην Ηλεία  με την ανακοίνωση των βάσεων καθώς τα τετράδυμα κορίτσια της πέτυχαν στις πανελλαδικές.

Η Νικολία, η Αιμιλία, η Χριστίνα και η Μαριάννα Καρυανού, που με την γέννησή τους πριν από 18 χρόνια είχαν γίνει και πάλι πρώτο θέμα, δηλώνουν στην εφημερίδα Πρωινή του Πύργου πολύ ευτυχισμένες για αυτή την εξέλιξη.

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρουν πως «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη εντάσεις και άγχος, παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πιστεύουμε ότι το πετύχαμε έχοντας τη στήριξη η μια της άλλης, αλλά και των γονιών μας που στάθηκαν δίπλα μας. Είμαστε ευχαριστημένες με τα αποτελέσματα και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την φοιτητική μας ζωή...»

Από εδώ και στο εξής θα η Αιμιλία από τη Σχολή Κοινωνιολογίας της Αθήνας, η Μαριάννα από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού ΣΜΥΝ, η Χριστίνα από το τμήμα Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΑΣΠΑΙΤΕ και η Νικολία από τη Σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά θα κυνηγούν τους επόμενους επαγγελματικούς τους στόχους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ