Κρήτη: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας φυτοφάρμακο
Τέλος στην ζωή της θέλησε να βάλει μία γυναίκα, στην Κρήτη, η οποία κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα φυτοφαρμάκου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μεσημέρι η 40χρονη γυναίκα από την Αλβανία, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ήπιε το φυτοφάρμακο που είχε στο θερμοκήπιο της στην Ιεράπετρα.
Όπως αναφέρει cretapost.gr, την γυναίκα βρήκαν οι συγγενείς της σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στην περιοχή.
Οι διασώστες της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και την μετέφεραν αρχικά στο νοσοκομείο Ιεράπετρας και στη συνέχεια στο νοσηλευτικό ίδρυμα του Αγίου Νικολάου.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα εισαχθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.
ΚΟΣΜΟΣ
Επίθεση καρχαρία σε πολυσύχναστη παραλία της Αυστραλίας - Στο νοσοκομείο μία λουόμενη
08:40
CULTURE
Ο Δημήτρης Πιατάς στο Επί Σκηνής: «Κινδυνεύει να χαθεί το DNA του Έλληνα που γελάει»
08:30
ΕΛΛΑΔΑ
Άνω Λιόσια: Αστικό λεωφορείο «καρφώθηκε» σε κολώνα - Τρεις ελαφρά τραυματίες
08:18
ΕΛΛΑΔΑ
Αίγιο: Απολογείται σήμερα ο 65χρονος για την διπλή δολοφονία - Κηδεύονται μητέρα και γιος
08:16
ΣΠΟΡ