ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Γυναίκα χτύπησε ΑμΕΑ για μια θέση πάρκινγκ

Κρήτη: Γυναίκα χτύπησε ΑμΕΑ για μια θέση πάρκινγκ
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/Φωτογραφία αρχείου

Μόνο θλίψη προκαλεί το επεισόδιο που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Ηράκλειο της Κρήτης, μεταξύ ενός ατόμου που δικαιούται θέση πάρκινγκ για ΑμΕΑ και μιας γυναίκας οδηγού, η οποία αφού πάρκαρε παράνομα το όχημά της, στη συνέχεια τον ειρωνεύτηκε και τον... χειροδίκησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά έγιναν μπροστά στα παιδιά του άνδρα, τα οποία όταν αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί ξέσπασαν σε κλάματα.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, το θύμα αυτής της απίστευτης ιστορίας, πήγε να παρκάρει σε θέση ΑμΕΑ που βρίσκεται έξω από σούπερ μάρκετ στην Λεωφόρο Ικάρου. Εκεί, είδε ότι γυναίκα οδηγός, είχε κάνει κατάληψη στο χώρο και όταν της είπε ευγενικά ότι δεν δικαιούται τη θέση, εκείνη αρνήθηκε να αποχωρήσει ως όφειλε, ενώ με ειρωνικό ύφος του απάντησε ότι και η ίδια είναι ΑμΕΑ, κάτι που δεν ισχύει.

Συνέχισε μάλιστα την κακοήθεια μέχρι σε σημείο που χειροδίκησε σε βάρος του όταν εκείνος επέμεινε για το αυτονόητο.

Ο καταγγέλλων, αναζήτησε το δίκιο του στο αστυνομικό τμήμα όπου μετέβη προκειμένου να υποβάλει μήνυση, κάτι που δεν έγινε αφού υπό το φόβο της αστυνομικής επέμβασης, η οδηγός προσήλθε και εκείνη στο αστυνομικό μέγαρο και δήλωσε μετανιωμένη ζητώντας συγνώμη από το θύμα.

Οι φωτογραφίες που απέστειλε ο καταγγέλλων, για του λόγου το ασφαλές, δείχνουν τα σημάδια του ξυλοδαρμού.

KRHTH 1
KRHTH 2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ