Ο Πατούλης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων
«Την αγάπη μου και τη διάθεσή μου να ασχοληθώ με την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα δεν την έκρυψα ποτέ» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ερωτηθείς εάν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.
Ο κ. Πατούλης μιλώντας το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9Fm» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος, υπογραμμίζοντας πως «χρειάζεται κανείς να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να γίνει η Αθήνα πραγματική πρωτεύουσα -όχι μόνο της Ελλάδας- αλλά και πρωτεύουσα πολιτισμού της Ευρώπης και ιδεών σε παγκόσμιο επίπεδο».
Αναφέρθηκε επίσης στη δημιουργία του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» λέγοντας πως στόχος είναι να μετατραπούν η Αθήνα και οι γειτονιές της «στην πόλη που οραματιζόμαστε και να δέχεται τουρίστες δώδεκα μήνες το χρόνο από ολόκληρο τον κόσμο».
Ανθρωποειδές ρομπότ επιδεικνύει ταχύτητα και επιδεξιότητα χωρίς να χάνει ποτέ την ισορροπία του
18:09
Ιρανικά μέσα: Διακόπηκαν διπλωματικές επαφές και ανταλλαγή μηνυμάτων με τις ΗΠΑ
18:08
«Θα έκανα το ίδιο ακριβώς»: Τι απαντά ο Χρήστος Μπουκώρος για το ρουσφέτι σε κτηνοτρόφο (vid)
18:01
Artemis II: Μαγεύουν οι πρώτες εικόνες από την αθέατη πλευρά της Σελήνης (pics)
17:54