ΕΛΛΑΔΑ

Ο «Χάτσικο» των Ιωαννίνων - Μια μοναδική ιστορία αφοσίωσης (pics)

Ο «Χάτσικο» των Ιωαννίνων - Μια μοναδική ιστορία αφοσίωσης  (pics)
epirus-tv-news.gr

Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η ιστορία του «Χάτσικο» των Ιωαννίνων, που το τελευταίο διάστημα... ζούσε στο νεκροταφείο Μπάφρας.

Το χαριτωμένο τετράποδο, μη μπορώντας να αποχωριστεί την ηλικιωμένη αφεντικίνα του που πριν από περίπου δύο μήνες έφυγε από τη ζωή, περίμενε μάταια... να επιστρέψει δίπλα του.

XATSIKO 2

(epirus-tv-news.gr)

Μια γυναίκα που είδε το μικρόσωμο σκυλάκι να περιφέρεται εμφανώς ταλαιπωρημένο ανάμεσα στα μνήματα του κοιμητηρίου, ρώτησε και έμαθε για την ιστορία του και στη συνέχεια επικοινώνησε με την Animal Action Ioannina. Όπως αναφέρει το epirus-tv-news.gr, χρειάστηκε να περάσουν μόλις λίγα 24ωρα από τη στιγμή που ανέβηκε στο Facebook η αγγελία υιοθεσίας των εθελοντών στου Συλλόγου, για να βρει ο «Χάτσικο» από τα Ιωάννινα, την καινούργια του οικογένεια!

XATSIKO 3

(epirus-tv-news.gr)

Αμέσως μετά ανέλαβαν δουλειά οι εθελοντές της ANimal Action Ioannina, που μαζί με την πρόεδρο του Συλλόγου, φρόντισαν να μεταφερθεί το ζώο σε κτηνίατρο, όπου και έλαβε την απαραίτητη για την ηλικία του κτηνιατρική φροντίδα, εμβολιάστηκε, αποπαρασιτώθηκε και τσιπαρίστηκε.

XATSIKO 4

(epirus-tv-news.gr)

Πλύθηκε, κουρεύτηκε και το όνομα της είναι Νόρα... Κάπως έτσι τελείωσε η περιπέτεια του πιο πιστού σκυλιού των Ιωαννίνων και ξεκίνησε η νέα της ζωή, πλάι σε ανθρώπους που θα την αγαπούν και θα την φροντίζουν.

XATSIKO 5

(epirus-tv-news.gr)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ