Σοκαρισμένη η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών για τον φλαουτίστα που κατηγορείται για ασέλγεια
Την αμέριστη συμπαράστασή τους στα θύματα και τις οικογένειες τους εκφράζει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και ο Σύλλογος Μουσικών Υπαλλήλων της ΚΟΑ, η οποία πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ, όπως λέει, τις κατηγορίες σε βάρος του φλαουτίστα της Παναγιώτη Δράκου ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές για ασέλγεια σε βάρος μαθητριών του.
Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ακόμα ότι δρομολογούν όλες τις προβλεπόμενες πειθαρχικές-διοικητικές διαδικασίες, ενώ απευθύνουν έκκληση να μην αμαυρώνεται συλλήβδην η μουσική και εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας.
«Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και ο Σύλλογος Μουσικών Υπαλλήλων της ΚΟΑ πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ τη σύλληψη και τις κατηγορίες για τις απεχθέστατες πράξεις που βαραίνουν τον φλαουτίστα Παναγιώτη Δράκο, και έκτοτε, παρακολουθούμε σοκαρισμένοι τις εξελίξεις, όπως κι η υπόλοιπη ελληνική κοινωνία, έχοντας βεβαίως απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη», αναφέρει η ανακοίνωση.
«Από τη δική μας πλευρά εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στα θύματα και στις οικογένειές τους. Είναι δε προφανές, ότι έχουμε δρομολογήσει ήδη όλες τις προβλεπόμενες πειθαρχικές-διοικητικές διαδικασίες. Τέλος, ως η μεγαλύτερη ελληνική ορχήστρα και βασικός φορέας καλλιτεχνικής παιδείας, απευθύνουμε έκκληση να μην αμαυρώνεται συλλήβδην η μουσική και εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας», καταλήγει η ανακοίνωση.
Πώς θα δηλώσουν τα αναδρομικά 55.000 συνταξιούχοι που θα λάβουν «ραβασάκια» - Εξόφληση σε 72 δόσεις
03:00
ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται όσοι θα εργαστούν την αργία της 28ης Οκτωβρίου
02:00
Αναλυτικά οι τομείς που θα γίνουν οι 20.000 προσλήψεις στο δημόσιο το 2027
01:00
Eθνικός «κουμπαράς»: Πώς θα λειτουργεί - Τι θα ισχύει με την κατάθεση χρημάτων
00:30