ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε το ταξί του 60χρονου που δολοφονήθηκε στην Δραπετσώνα

Εντοπίστηκε το ταξί του 60χρονου που δολοφονήθηκε στην Δραπετσώνα

Εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα στην Καλλίπολη το ταξί του 60χρονου οδηγού που δολοφονήθηκε το πρωί της Τετάρτης στον Μώλο της Δραπετσώνας από άγνωστο άνδρα.

Ο εντοπισμός του αυτοκινήτου αναμένεται να δώσει απαντήσεις στους αστυνομικούς ώστε να λύσουν το κουβάρι της άγριας δολοφονίας στην Δραπετσώνα.

Το όχημα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, εντοπίστηκε από διερχόμενο οδηγό ταξί ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία και το λιμενικό, και στη συνέχεια οδηγήθηκε στα εγκληματολογικά της Ασφάλειας Αττικής.

Ο δράστης της δολοφονίας, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, είχε αποσπάσει προσωπικά αντικείμενα από το θύμα ενώ στη συνέχεια πήρε το ταξί και εξαφανίστηκε. Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με μαρτυρία μέλους πληρώματος φορτηγού πλοίου που είχε ελλιμενιστεί στην περιοχή, νωρίτερα είχαν διαπληκτιστεί έντονα στο σημείο.

Στελέχη της Ασφάλειας δεν αποκλείουν ο δράστης της δολοφονίας να είχε επιβιβαστεί στο ταξί ως πελάτης, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να ήταν και γνωστός του θύματος.

Η νεκροψία νεκροτομή του 60χρονου, που αναγνώρισε η σύζυγός του, αναμένεται να γίνει αύριο από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Το όχημα θα εξεταστεί εξονυχιστικά για ίχνη, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι και την Πέμπτη να υπάρξουν καινούργια στοιχεία για την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ