Με κοντό μπλε φόρεμα η Μπριζίτ Μακρόν έκλεψε τις εντυπώσεις στην Αρχαία Αγορά (pics)
Φορώντας ένα μπλε κοντό φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και τις μαύρες πλατφόρμες με τις οποίες ανέβηκε και στην Ακρόπολη, η σύζυγος του Γάλλου προέδρου, Μπριζίτ Μακρόν επισκέφθηκε την Αρχαία Αγορά, συνοδευόμενη από την σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βλασία Παυλοπούλου.
Μάλιστα η κυρία Παυλοπούλου της έκανε ένα δώρο: Ένα χρυσό κολιέ με φύλλα ελιάς το οποίο η Μπριζίτ Μακρόν φόρεσε αμέσως. «Μου θυμίζει Αρχαία Ελλάδα», είπε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Λίγο πριν αποχωρήσει από την Αρχαία Αγορά η κυρία Μακρόν δεν χάλασε το χατίρι τουριστών οι οποίοι της ζήτησαν να βγάλουν μία selfie μαζί της. Χαμογελαστή και προσιτή, πόζαρε και στη συνέχεια αναχώρησε από το κέντρο της Αθήνας.
Η αγάπη της Μπριζίτ για την Ελλάδα
Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας φαίνεται ότι ανέμενε εναγωνίως την επίσκεψή της στην Ελλάδα. Ζήτησε να δει αρχαιολογικούς χώρους καθώς είναι εκπαιδευτικός και έχει μελετήσει την αρχαία ελληνική ιστορία. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και η ίδια τρέφει «μεγάλη λατρεία και σεβασμό» για τους μεγάλους φιλόσοφους, όπως ο Σωκράτης και ο Πλάτωνας.
Κόουλ Άλεν: Ποιος είναι ο 31χρονος που άνοιξε πυρ στο Washington Hilton - Δάσκαλος και προγραμματιστής video games (pics&vid)
09:56
Μητσοτάκης: Ισχυρή και πολυεπίπεδη η συμμαχία με τη Γαλλία - Τέσσερα μέτρα για τους κτηνοτρόφους της Μυτιλήνης
09:55
17ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σε Φάληρο και Άλιμο - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
09:38
Δέκα ταινίες που συνεχίζουν να προκαλούν έντονες αντιδράσεις μέχρι σήμερα
09:30