Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο... λάθος σπίτι του Αντιδήμαρχου Ζωγράφου (vid)
Τα μέλη της ομάδας «Ρουβίκωνας» ήθελαν να πραγματοποιήσουν παρέμβαση στο σπίτι του αντιδημάρχου Ζωγράφου Σταύρου Αρμπιλιά με αφορμή το θάνατο της 62χρονης εργάτριας του ΠΟΕ-ΟΤΑ, Ντανιέλας Πρελορέντζου. Έκαναν όμως λάθος και πήγαν στο σπίτι στο οποίο διαμένει ο αδερφός του αντιδημάρχου.
Η συλλογικότητα σημειώνει ότι ο θάνατος της Πρελορέντζου ήταν "εργατική δολοφονία" και τα μέλη της προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση προκειμένου να διαμαρτυρηθούν καθώς εργαζόταν στο Δήμο Ζωγράφου.
Στο βίντεο, που ανέβηκε σε γνωστή αντιεξουσιαστική ιστοσελίδα, φαίνονται τα μέλη της ομάδας να βάζουν αυτοκόλλητα στην πόρτα του σπιτιού στα οποία αναγράφονταν συνθήματα όπως «ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ» ενώ κρέμασαν πανό στην πολυκατοικία, το οποίο γράφει «Σ. ΑΡΜΠΙΛΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΠΡΕΛΟΡΕΝΤΖΟΥ».
SPONSORED
Στις «φλόγες» ξανά η Μέση Ανατολή - «Νόμιμοι στόχοι ΗΠΑ, Ισραήλ και οι σύμμαχοι τους», λέει το Ιράν
19:49
Ο Αντονέλι νέος «πρίγκιπας» στο GP του Μονακό - 5η σερί νίκη για τον 19χρονο Ιταλό «πιλότο» της F1
19:40
«Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τα πυρηνικά»: Τι δήλωσε η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν για τις ΗΠΑ
19:31
Φιλοξενία γαλλικών δυνάμεων στην Κύπρο: Τη Δευτέρα η υπογραφή της συμφωνίας SOFA
19:20