«Φτερά» έκαναν 90.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
Το ποσό των 90.000 ευρώ χάθηκε από το χρηματοκιβώτιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες.
Όπως αναφέρει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, «το ΔΣ ενημερώθηκε από το προεδρείο για την απώλεια 90.000 ευρώ από τα ταμεία του Συλλόγου, η οποία διαπιστώθηκε στις 5/9/2017 καθώς και για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβη ο ΔΣΑ. Αμέσως μετά την υποβολή σχετικής υπηρεσιακής αναφοράς για το συμβάν, στις 6/9/2017 ειδοποιήθηκε η ΓΑΔΑ, από κλιμάκιο της οποίας διενεργείται αστυνομική προανάκριση. Παράλληλα, κατατέθηκε, αυθημερόν, στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Επίσης, παραγγέλθηκε και ολοκληρώθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το ΔΣ του ΔΣΑ συζήτησε το θέμα και επιφυλάχθηκε, στην αμέσως προσεχή συνεδρίασή του να αποφασίσει για την άσκηση και πειθαρχικών διώξεων, με βάση το πόρισμα της ΕΔΕ, καθώς και την εισήγηση της νομικής υπηρεσίας».
Αυστηρή απάντηση της Αθήνας για την τουρκική NAVTEX: Παράνομες οι έρευνες σε κυπριακά ύδατα
18:38
Πώς μια τηλεοπτική εκπομπή ίσως βοήθησε να σωθεί η πτήση 1073 της Flydubai από την καταστροφή
18:34
Κρίστα Πάικ: «Πιθανόν να υπέστη εγκεφαλική βλάβη» - Τι ακολουθεί μετά την αποτυχημένη εκτέλεσή της
18:28
Εξηγήσεις ζητά η Τεχεράνη από το Λονδίνο για τα περί εμπλοκής του Ιράν το περιστατικό στην βάση RAF
18:22