Καλαματιανός χορός για... ρεκόρ Γκίνες (pics&vid)
Εξακόσιοι σαράντα οκτώ χορευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, χορεύοντας Καλαματιανό στο λιμάνι της Καλαμάτας.
Οι χορευτές συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι, το απόγευμα της Κυριακής, με έναν και μοναδικό στόχο, να αφήσουν το αποτύπωμά τους στα ρεκόρ Γκίνες. Οι 648 χορευτές από την Μεσσήνη, την Πύλο, την Μεθώνη, την Κορώνη, την Μάνη, την Αρκαδία, την Λακωνία, την Κυπαρισσία, την Αθήνα και την Καλαμάτα χόρεψαν συντεταγμένα για 9 λεπτά περίπου.
Οι υψηλές θερμοκρασίες της χθεσινής ημέρας δεν τους πτόησαν και επί 9 λεπτά χόρευαν για να πετύχουν το στόχο τους. Σε περίπου έναν μήνα θα ξέρουμε και επίσημα αν η Καλαμάτα θα γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες, αφού επικυρωθεί η διαδικασία.

(Πηγή: messinialive.gr)

(Πηγή: messinialive.gr)
SPONSORED
Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για το νέο «Ανακαινίζω» - Οι δύο φάσεις του προγράμματος
00:30
Σκέψεις στις ΗΠΑ για ακύρωση αποστολής πυραύλων Tomahawk στη Γερμανία λόγω Ρωσίας
23:59
Ισραήλ: Το Ισραήλ ανακοίνωσε πως ανοίγει την πρώτη του πρεσβεία στη Σλοβενία
23:55
Τραμπ για Πούτιν- Ζελένσκι: Χαίρομαι που ίσως μιλάνε για συνάντηση
23:54