Τραγωδία στην Κρήτη: Άφησε τα παιδιά της στο σχολείο και πέθανε
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Ηράκλειο Κρήτης από το θάνατο μίας μητέρας λίγη ώρα αφότου άφησε τα παιδιά της στο σχολείο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το neakriti.gr, την ώρα που τελείωνε η προσευχή και ενώ τα παιδιά έμπαιναν στις σχολικές αίθουσες για το μάθημα, η 33χρονη έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στο έδαφος.
Άλλοι γονείς που βρίσκονταν στο προαύλιο έσπευσαν να τη βοηθήσουν και ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο την παρέλαβε και εν συνεχεία ο γιατρός διαπίστωσε ότι η 33χρονη υπέστη ανακοπή.
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το νοσοκομείο, γίνονταν προσπάθειες για καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αλλά δυστυχής η γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Η Κάιλι Μινόγκ μιλά για τον Μάικλ Χάτσενς, τον καρκίνο και το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix
21:56
ΚΟΣΜΟΣ
Γερμανία: Το «κορίτσι του Μάιν» δικαιώθηκε 25 χρόνια μετά τη δολοφονία του - Συνελήφθη ο πατέρας της
21:45
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Μασκ έχασε την μάχη από τον Άλτμαν στη νομική διαμάχη για την OpenAI
21:35
ΚΟΣΜΟΣ
«Καμπανάκι» από τον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας για τις επιπτώσεις της κρίσης στη Μέση Ανατολή
21:24
ΚΟΣΜΟΣ