Θεσσαλονίκη: Συμπλοκή κουκουλοφόρων με ΜΑΤ – «Βροχή» από μολότοφ (pics&vid)
Επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και δυνάμεων των ΜΑΤ σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, λίγο μετά τις 3:00 ομάδα τριάντα κουκουλοφόρων πέταξε βόμβες μολότοφ σε όχημα της Αττικό Μετρό, που βρισκόταν εντός του εργοταξίου, απέναντι από την Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ και στο ΑΤΜ Τράπεζας που βρίσκεται εντός του πανεπιστημίου.
Στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι βγήκαν από τον χώρο του πανεπιστημίου και κινήθηκαν προς την οδό Αγίου Δημητρίου, αφού πρώτα τοποθέτησαν κάδους και άλλα αντικείμενα επί της οδού Εθνικής Αμύνης.

Οι κουκουλοφόροι πέταξαν περισσότερες από είκοσι βόμβες μολότοφ προς τις στατικές διμοιρίες που βρίσκονταν στο τουρκικό προξενείο. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου - λάμψης.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Αγ. Δημητρίου και Εθνικής Αμύνης διακόπηκε για περίπου μισή ώρα.


ΑΑΔΕ: Ψηφιακή εφαρμογή για την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας για Άτομα με Αναπηρία
23:37
Σαουδική Αραβία: Έρχονται διαβατήρια... για καμήλες - Στόχος η «οργάνωση των πωλήσεων»
23:25
Συμμετοχή της Πολεμικής Αεροπορίας σε τρεις διεθνείς ασκήσεις
23:13
«ΘΡΙΛΕΡ» ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ: Παρασκευή στο Ομάν και... βλέπουμε: Προς το παρόν «ανοιχτός» ο διάλογος ΗΠΑ - Ιράν για τα πυρηνικά
23:01